Randaberg dyrepensjonat

Katt

Katt

Hos oss får din katt det nesten som hjemme! Katten har sin egen leilighet med direkte tilgang til sitt uteareal 24 timer i døgnet. Katten bestemmer selv når den vil være ute og nyte frisk luft, og når den vi være inne og slappe av i sengen sin.

VIKTIG INFORMASJON

Om oppholdet hos oss

Oppholdsplassen

Innegardene har gulvbelegg som er enkelt å rengjøre og vegger isolert som en enebolig. Gardene er tilkoblet kattens uteareal via et tunnelsystem. Inne er det alltid belyst slik at det er lys i tunnelene fra utsiden, det er da lett å finne veien inn igjen.

Innredning

Vi har møblerte og umøblerte avdelinger til din katt, og vi vil så langt det lar seg gjøre imøtekomme ditt ønske om plassering. Du må gjerne ta med tepper, leker og bur slik at katten har noen kjente ting med seg under oppholdet.

Mat og drikke

Foret din katt får hos oss er Arden Grange, ett kvalitetsfor uten like. Du står selvfølgelig fritt til å bringe ditt eget for dersom du ønsker det, dog uten reduksjon i pris. Kattene får nytt friskt vann i skålene sine hver dag.

Medisiner

Hvis katten må ha medisiner ol må dette avtales på forhånd, minst en uke før oppholdet starter. Vi vil da vurdere om vi kan gjøre dette eller om du må finne ett annet alternativ. Medisiner som kan blandes i maten / våtfor er i orden under forutsetning at katten spiser dette selv.

Renhold

Innegardene blir rengjort hver morgen. Vi støvsuger gardene for å få bort hår, og vasker gulvet etc. Kattedoene står i utegarden og har sand av høy kvalitet, disse blir rengjort annen hver dag.

Utegardene

Utegardene er skilt ved tykk netting, slik at kattene ikke kan komme i kontakt med hverandre. De har samtidig mulighet for å se hva som skjer rundt seg, og sosialisere med de andre kattene.

Utvidet kattepensjonat!

Deler av kattepensjonatet har nylig blitt utvidet, med plass til enda flere katter! Her er det flotte lokaler med fliser på gulvet, god ventilasjon og luksuriøse møbler. Velkommen til oss!