Randaberg dyrepensjonat

Vårt tilbud

Innegarder

Vi kan tilby store flotte innegarder med gulvbelegg, sluk og slette vegger. Her får hundene servert maten sin og her slapper de av og sover.

En innegare er hovedsaklig en plass der hunden spiser og sover. Størrelsen på garene varierer i størrelse, men mange er ca 2 x 2 meter med 1,2 meter høye vegger. Større hunder krever større plass, og inneplassene vil bli fordelt deretter. Gulvene har venylbelegg med fall mot sluk.

Innearealene blir oppvarmet på kalde dager. Hunden er i samvær med andre hunder for å lage oppholdet mer hyggelig, med mindre dette er et problem. Alle innegarer har tilgang til uteplass via en luke i veggen. Utearealene består av høye glatte vegger og gulv av terrassebord, noe som gir luftige utegarder. Alle hunder blir tatt ut i utegarene om morgenen, slik at vi kan forberede foring. Etter foring blir de fleste tatt ut i luftegårdene ute (se luftegårder for mer info). Noen hunder, spesielt de med stor brystkasse (store hunder) blir igjen en halv time for å la maten sige. Det gjøres for å forhindre magedreining. Slike hunder blir foret morgen/kveld.

Alle innegarer blir rengjort hver dag og desinfisert før ny hund bruker det.

Innegarder